fredag den 14. december 2012

Todays Outfit

Som i nok ved er jeg i fuld gang med at skrive SRP, men jeg nåede lige at nuppe et billede af hvad jeg har på i dag inden jeg skal på arbejde om lidt. Jeg har levet uden make-up og i nattøj i en uge nu, så det er helt underligt at se some-what "normal" ud. Hav' en god dag allesammen :-)

As you all probably know I'm in the process of writing a big paper, but I just snapped a quick picture of  what I'm wearing today before I have to go to work in a few. I've been living in my PJ's and without any form of make-up for a week now. It's so weird to look some-what "normal" today! Have a nice day everyone :-)
Jeans / Globalfunk          Sweater / Vila          Ring / Dyrberg/Kern

4 kommentarer:

 1. Hej! Super sej blog du har. Enkel men feminin. Vil du muligvis tjekke vores blog ud på www.sourireconfiance.blogspot.dk ?

  På forhånd tak!
  Sourire Confiance

  SvarSlet
 2. Virkelig lækker sweater! Og super fin blog du har dig, jeg har nu gengældt din søde gestus og er derved blevet fast læser af din blog, både herinde og på Bloglovin' selvfølgelig :-)

  Mange tak for kommentaren på min blog - det er altid skønt med en sød lille hilsen. Samtidig vil jeg da lige lade dig vide, at jeg har svaret på din kommentar, så hvis du lyster kan du jo tage endnu et kig forbi :-)

  fiemalling.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tusind tak! Det er jeg glad for. Jeg kigger forbi :-)

   Slet