onsdag den 23. januar 2013

SO PUMPED

Så blev det endelig onsdag, hvilket vil sige, at der kun er to dage til weekend - wuhu! I dag har været en rædselsfuld og hård dag med engelsk. Vi er i gang med forbedredelserne til en stor opgave. Øv. Og fri har jeg ikke en gang.. Nu skal jeg lige læse til tysk-dagen i morgen også. Men nu vil jeg prøve at være lidt positiv, hæ. Jeg skal snart have lavet min første tattoo. Jubiiiii. Jeg har længet været i tvivl om jeg ville have en eller ej, og hvor den så skulle side i forhold til fremtidigt arbejde... Men nu har jeg altså besluttet mig for at få lavet den, som jeg hele tiden gerne har villet have. Det er den, der er på det nederste billede i sort/hvid. Jeg synes den er fin og enkelt. Hvad synes i om tatoveringer? 

Husk at deltage i min giveaway her, så bliver jeg bare super glad :-)

Yay, finally wednesday! That means there is only to days left before it's weekend. Today has been the worst and toughest day with english all day. Normally I like it very much, but today it was horrible. We are preparing for a big assignment we will be writing soon. Yikes. But I'm gonna try and be positive now, ha. I will soon be getting my first tattoo - yayyy. I've been wanting one for a long time now, but I've been unsure about the place of it. But now I'm certain. I'm getting the one in the black and white picture in the bottom of the collage below. I think it's so pretty and feminine. What do you guys think about tattoos?

15 kommentarer:

 1. Jeg elsker, elsker, eeeelsker tattooveringer! Og den nederste er super fin og enkel. Jeg er helt vild med den. Jeg har selv mit mellemnavn på håndledet og jeg har aldrig fortrudt det og det tror jeg heller aldrig at jeg vil ;-) Held og lykke med din tattoo!

  xx,
  hemmeligblogger.blogspot.kd

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - jeg er også blevet ret sikker på at jeg ikke vil fortryde den! :-) Den er bare sååå fin.

   Knus

   Slet
 2. Vi eeeeelsker også tattoveringer! :) Heh.. Pernille har en hel del og Christian er så småt ved at komme efter det, men vil helt klart gerne have flere..

  Pernille&Christian

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også hørt man kan blive helt afhængig, når man første kommer i gang, hæ :-) Jeg glæder mig.

   Knus

   Slet
 3. Som du selv har læst og kommenteret i min indlæg fra igår, så ELSKER jeg også tattooveringer!
  Den du har valgt er super flot, og meget enkel :-)

  Knus.
  http://stadig-bare-en-pige.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, ja - du inspirerede mig lige til at lave et indlæg ;-)

   Knus

   Slet
  2. Er glad for at høre at jeg kan inspirere dig :-)

   Slet
 4. Jeg har selv 3 har mere eller mindre fortrudt de to, fik dem da jeg var meget ung.
  Men ingen af de 3 sidder synligt heldigvis. Det bliver man glad for når man bliver voksen. :-)
  http://www.ceciliemodemedmere.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv, det er virkeligt ærgerligt! Det er også lidt det min største frygt er. Men jeg ved jeg ville fortryde det, hvis jeg ikke fik den på håndleddet :-) Jeg vil meget gerne se dine.

   Knus

   Slet
 5. Hvor fedt. Jeg vil selv gerne have en tatovering på håndleddet, men jeg ved bare ikke hvad det skal være endnu. Men jeg synes den du skal have lavet er super sød :-)

  - Knus fra Isabella
  www.isabellapernille.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har også taget mig to år at komme frem til min, men jeg er endelig sikker! :-) Tusind tak.

   Knus

   Slet
 6. Gud hvor er det snyd, at du allerede må få en tattoo! Jeg elsker alle dem, som du har vist ovenover, men ville personligt selv vælge nr. 1 eller 4! Men de er alle sammen flotte! Held og lykke med det!

  - Ville blive glad, hvis du tog et kig forbi min blog!
  Knus Stine!

  http://stinelysemose.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. Hihi, det dejligt! Og tusind tak for din søde kommentar :-) Jeg kigger forbi med det sammen.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Så lidt da! Og tak for din kommentar :-) Jeg følger også dig fast nu, selvom jeg ikke kan se, at du er registeret hos mig - men det er nok bare blogger der driller! Forstat god aften! ♥
   - Stine
   stinelysemose.blogspot.com

   Slet
  2. Underligt, for det har jeg ellers været et stykke tid og jeg kan selv se det :-) Men det er jeg glad for du havde lyst til!

   Knus

   Slet