søndag den 16. december 2012

A Look Inside my Home

Hej lovelies, tak for alle jeres kommentarer på det seneste, det gør det endnu sjovere at blogge! I dag skal jeg, ligesom den sidste uges tid skrive SRP, men det er jo også 3. advent, så mon ikke der bliver klemt lidt julehygge ind i mellem et sted. Jeg har taget nogle billeder af nogle af tingene, som man kan finde i min lejlighed, så i kan få en idé om hvordan jeg bor. Jeg elsker pynteting og kan bruge flere dage på at kigge boligblade i gennem.

Hey lovelies, thank you for all the comments on my posts lately - it makes it much more fun to blog! Today I'm writing on my big paper like I've been doing the past week, but I'm hoping there will be some time to be with my family as well since its Advent. I've have taking some pictures of my apartment, so you can get an idea of how I live. I love decorations!   


14 kommentarer:

 1. Rigtig fint værelse!
  Gode billeder!

  Kys og knus
  - http://www.miekathrine.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Ser hyggeligt ud :-)

  Jeg ville blive rigtig glad hvis du ville smutte forbi min blog og lægge en kommentar, http://innocentcherry.blogspot.dk :-)

  SvarSlet
 3. Ej hvor fint. Rigtig dejligt med noget inspiration, når jeg selv skal til at lave mit værelse om :)
  Hvor har du købt den lille "boks", som du har dine smykker i?

  thatgirlamalie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, du synes! Jeg faldt over den i Fakta for et par måneder siden faktisk :-) Den kostede 49.95 kr. og kunne også fås i en størrelse større til 89.95 kr.

   Slet
 4. Super cool blog! tjek min http://katrineholtegaard.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. syntes virkelig at din blog er inspirende og kan virkelig godt lide den måde du skriver på og sætter det op :D fortsæt dit gode arbejde ;)

  sisselhogh.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Din søde kommentar just made my day! :-) Er glad for du synes det er inspirende. Jeg har virkeligt oppet mig den sidste uges tid, så er glad for det bilver påskønnet :-) Hav en rigtig god dag!

   Slet
 6. Virkelig inspirerende ting du skriver og du har en masse flotte billeder :D

  SvarSlet